Foreningen »Ærøslægten Mygind«

Internetudgiver: Bjørn Andersen

Kontakt: mygind@bjoerna.dkSlægtsforeningen samlet på Yderholm Kro i 1937
Klik på billedet, hvis du vil se det i større format.

Ved vor gamle slægtsforenings sidste generalforsamling i 1975 blev det vedtaget, at formanden skulle opbevare foreningens papirer, og så, når tiden var inde, aflevere dem til Landsarkivet for Sjælland.

Samtidig er den tanke opstået, at det måske kunne være en god idé at mangfoldiggøre den gamle generalforsamlingsprotokol, så nye generationer kan få lejlighed til at læse om deres forfædres hyggelige sammenkomster i en tid, der var ganske anderledes.

Samfundet er under voldsom forandring af indre og ydre grunde. Danmark er - på godt og ondt - blevet en del af det globale samfund, og én af tidens alvorlige udfordringer er indvandringsspørgsmålet. I en sådan situation er det vigtigt, at man kender sine rødder, og at man holder fast i dem på en fremadrettet måde.

Protokollen fortæller kun om et særligt »hjørne«, og derfor er der bagest en oversigt over bøger og andet materiale, der måske kan være nyttigt.

Protokollen gengives uden ændringer, dog er egentlige skrivefejl rettet. Som man kan se, er de ældste referater ikke tilpasset den moderne retstavning. Nogle af billederne er aftrykt fra protokollen - andre er fundet i familiens gemmer.

Fra 'Protokollen''s forord, december 2001


Denne internetside vil blive udbygget i løbet af foråret og sommeren 2003.Du må citere hvis du angiver flg. adresse: bjoerna.dk/mygind/oversigt.htm ... Søgning på internettet: bjoerna.dk/soegning.htm ... Hovedside: bjoerna.dk